skip to Main Content

En weer passen we ons aan!

Afgelopen dinsdag keken maar liefst 7,3 miljoen Nederlanders naar de zoveelste persconferentie van onze regering om te aanvaarden dat we met zijn allen in een nieuwe gedeeltelijke lockdown zijn beland. Met nieuwe maatregelen om dat akelige virus COVID-19 eronder te krijgen. En weer passen we ons aan!

Het bestuur besprak afgelopen woensdag tijdens haar online bestuursvergadering welke impact deze nieuwe maatregelen zouden hebben op de dagelijkse gang van zaken binnen onze club. En hoe we ook hier weer het beste van weten te maken. Natuurlijk staat ook bij het bestuur de volksgezondheid op nummer 1. En niet alleen jouw eigen gezondheid, maar vooral ook die van iedere medemens. Niet is belangrijker dan dat! Laten we dat niet vergeten.

De belangrijkste aanpassingen zijn:

  • Kantine is en blijft gesloten (tot minimaal het weekend van zaterdag 21 november)
  • Kleed- en doucheruimtes zijn per direct gesloten (tot minimaal het weekend van zaterdag 21 november)
  • Alle officiële wedstrijden zijn uitgesteld (tot minimaal het weekend van zaterdag 21 november)
  • Alle trainingen van pupillen- en juniorenteams kunnen blijven plaatsvinden
  • Alle trainingen van senioren, G-voetbal, dames en SJS Oldstars dienen te worden aangepast op de nieuwe maatregelen, dus maximaal in vastgestelde groepjes van 4 personen in de onderlinge afstand van 1,5 meter tot elkaar
  • Op zaterdagen kunnen er onderlinge wedstrijdjes gespeeld worden door jeugd- en juniorenteams. Hiervoor vindt onderlinge afstemming tussen trainers en de technische commissie plaats in verband met beschikbaarheid en gesteldheid van de velden, zodat iedere team evenredig veel aan de beurt kan komen

Uiteraard vragen we iedereen om zijn/haar gezonde verstand te gebruiken, de algemene regels na te leven en samen met elkaar en voor elkaar Corona eronder te krijgen, zodat we in staat zijn om zo snel mogelijk weer ‘normaal’ te kunnen trainen en voetballen!

Onze dank is groot en blijf gezond!

Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met één van de bestuursleden of mail naar bestuur@vvsjs.nl.

Het bestuur

Back To Top