skip to Main Content

Een zomergroet van het bestuur!

De zomer in Nederland duurt maar voort! De komende week zullen we naar alle waarschijnlijkheid de eerste hittegolf mogen begroeten. De schoolvakanties zijn begonnen en velen van jullie zullen zich opmaken voor de komende vakanties, in Nederland of daarbuiten. Tijd voor een zomergroet van het bestuur!

SJS staat weer op de kaart!

Wat is er het afgelopen seizoen veel gebeurd! De nieuwe samenstelling van het bestuur heeft gezorgd voor een nieuwe en frisse blik op de organisatie, het beleid en uiteindelijk de dagelijkse gang van zaken binnen de vereniging. Een goede ontwikkeling, die door een proactieve houding, drive en enthousiasme tot stand is gebracht. Soms nemen we besluiten, die achteraf wellicht anders hadden gemoeten/gekund of waar anderen een andere mening is toebedeeld. Echter, we maken deze keuzes altijd in het belang van de vereniging!

Hoogtepunten

De kampioenschappen, de bijna promotie van ons eerste elftal, Pimp de kantine, de plaatsing van de zonnepanelen, onze geweldige toernooien en activiteiten, onze betrokkenheid bij en in de Parkwijk, de verkiezing van de kledinglijn, de opbrengsten van de Grote Clubactie, Poiesz-actie en Rabobank Clubkas Campagne, de aanstelling/verlenging van Otto Halmingh als hoofdtrainer en vele andere momenten tonen dat we de weg naar boven zijn ingeslagen en hebben wij beleefd als hoogtepunten. We zijn de weg naar boven ingeslagen en wijken niet van dit pad af!

Bedankt vrijwilligers!

Niets van dit alles was mogelijk geweest zonder de inzet van jullie, onze vrijwilligers! We zijn enorm trots dat jullie er altijd maar weer staan om te helpen, je kennis, ervaring en kunde in te zetten voor SJS. En dat er altijd ook weer nieuwe mensen opstaan en zich aanmelden als vrijwilliger. Dat is en blijft altijd nodig! Hartelijk dank daarvoor.

Vooruitblik

Het duurt niet lang meer en dan starten we alweer met het nieuwe seizoen 2018-2019! We verheugen ons er enorm op en gaan met dezelfde drive en enthousiasme door. We gaan bezig met het opzetten van SJS Old stars, verheugen ons op de prestaties van onze nieuwe teams, bereiden ons 65-jarig jubileum in 2019 voor en willen samen met jullie er weer een fantastisch seizoen van maken!

Geniet met en van elkaar!

Geniet de komende periode met en van je dierbaren, komt tot rust en neem even wat gas terug. Heb plezier en een hele fijne zomer gewenst! We zien elkaar in het nieuwe seizoen!

Het bestuur

Back To Top