skip to Main Content

Een kerstgroet van het bestuur!

Het voetbalkalenderjaar 2021 nadert alweer zijn einde! Een jaar geleden hield Corona ons in zijn greep en niemand die kon vermoeden dat dit nu niet veel anders zou zijn. Het lijkt wel of we terug zijn bij af, want nu is het de omikronvariant dat de grootste bedreiging voor onze gezondheid vormt. En dat terwijl we smachten naar een ‘nieuw normaal’. Ook in het voetbal!

De wedstrijden en trainingen liggen alweer een tijdje stil, maar toch willen we onze waardering uitspreken voor de inzet van alle trainers, leiders, vrijwilligers en sponsors die ons het afgelopen kalenderjaar hebben geholpen de club draaiende te houden. Zonder jullie zijn we nergens!

Het was een roller coaster voor ons als bestuur. Telkens werden we geconfronteerd met een nieuwe waarheid. Voetbalseizoen 2020-2021 stelde uiteindelijk helemaal niets voor en werd vorig jaar oktober abrupt afgekapt. Nu hebben we het volgehouden tot medio november, alhoewel de jeugd en de overige seniorenteams nog wat langer mochten doorvoetballen. De ‘sjeu’ was er echter wel af.

De kantine mocht open blijven en er moest gecontroleerd worden op een geldige QR-code. En dat terwijl we als bestuur geen enkel onderscheid willen maken tussen onze leden, vrijwilligers en mensen die ons een warm hart toedragen. Het is al met al niet de leukste tijd van het jaar, terwijl het dat wel moet zijn.

Wederom geen Kerstborrel, wederom geen Sneeuwpoptoernooi en wederom geen Nieuwsjaarsborrel met de befaamde snert of bonensoep met broodjes. En een bomvolle kantine, ja een bomvolle kantine die missen we nog het meest. De oprechte aandacht voor en huldiging van onze jubilarissen en het ultieme gevoel van saamhorigheid, gezelligheid en SJS-er zijn.

Maar we gaan stug door, met jullie! Er komen betere tijden in 2022, dat kan bijna niet anders. Voetbal is wat ons samenbrengt, dus hou vol! Wij zullen in ieder geval ook in 2022 weer voor de vereniging klaarstaan en hopelijk kunnen we samen onvergetelijke herinneringen maken.

Ons vlaggenschip en ook 2e elftal staan er goed voor in de competitie. Ze doen beide bovenin mee voor de prijzen! Onze jeugdafdeling groeit en bloeit, dankzij een gedreven en ambitieuze trainersstaf, technische en jeugdcommissie. De volgende editie van de FPM 2022 staat al gepland en het G-voetbal is dan ook niet weg te denken, maar ook dames, 35+, 45+ en Oldstars komen graag weer in actie in het nieuwe jaar. Tenslotte zien we het plezier bij onze overige seniorenteams en het nieuwe O23-elftal.

SJS staat er gewoon goed op, ook in 2022! Maar nu is het eerst tijd om met je dierbaren te genieten van de feestdagen. Maak er het beste van en pas goed op jezelf en elkaar. Blijf gezond en vooral in beweging! Zodra we weer mogen, gaan we knallen namelijk.

Een kerstgroet van jullie bestuur

Marc van der Aa
Jan Kruize
Jaap Klein
Carina La Fleur-Klein
Sander Haring
Jesse Mik
Johan Schuur

Back To Top