skip to Main Content

De Jonge Sport Stadskanaal nieuwe kledingsponsor

Met ingang van het seizoen 2021-2022 heeft voetbalvereniging SJS in De Jonge Sport Stadskanaal haar nieuwe kledingsponsor en parnter gevonden. Na drie seizoenen in kleding van het merk Patrick stappen we over naar het merk Robey, o.a. bekend van eredivisionisten Willem II en Sparta Rotterdam.

De bekende winkel in het centrum van Stadskanaal wordt gerund door Hans Dillema en recentelijk hadden voorzitter Marc van der Aa en penningmeester Jaap Klein een gesprek over een mogelijke samenwerking op het gebied van kledingsponsoring. Ook was de vertegenwoordiger van Robey aanwezig om een deel van de collectie te laten zien.

De doorslag om de samenwerking aan te gaan, was het goede gevoel, de goede prijs-/kwaliteitverhouding, de lokale bereikbaarheid van de winkel (je loopt er zo even binnen) en kwaliteit en comfort van de kleding.

Nieuw design SJS-thuisshirt
Binnenkort zullen we verdere afspraken maken voor de ondertekening van het contract en de zoektocht naar het nieuwe SJS-thuisshirt, waarbij jij wederom als voetballer, lid en/of vrijwilliger een stem mag uitbrengen op het mooiste design.

Al nieuwsgierig geworden naar de stijl en het design van het merk Robey, ga dan naar https://www.robeysportswear.com/nl_NL/home.

We hebben vertrouwen in een vruchtbare samenwerking voor de komende seizoenen en zien uit naar de zoektocht naar het perfecte design voor ons nieuwe thuisshirt.

Back To Top