skip to Main Content

De jeugd heeft de toekomst, deel 5: Lars Hommes

Als club zijn we verheugd met het feit dat een groot aantal jeugdspelers de overstap naar de senioren heeft gemaakt. In de rubriek ‘De jeugd heeft de toekomst’ krijgen deze spelers de komende periode de aandacht. In het vijfde deel van deze reeks staat Lars Hommes centraal.

De 19 – jarige Lars studeert Fysiotherapie. Hij speelt inmiddels twaalf jaar voetbal en stapte over van SPW D1 naar SJS D1. Lars noemt als hoogtepunten wedstrijden met SJS D1 tegen Emmen D1 en met SJS C1 tegen een KNVB-team voor D – junioren.

De middenvelder annex aanvaller laat weten dat hij technisch vaardig is, maar dat er op fysiek gebied winst te behalen valt. Als jeugdspeler maakte Lars al menig minuten bij de senioren en inmiddels is hij opgenomen in de eerste selectie van SJS. Hij zorgde er hoogstpersoonlijk voor dat SJS de eerste competitiewedstrijd tegen Wildervank met 2 – 3 won door een goal in de blessuretijd.

Lars over het spelen bij de senioren: ‘’ik weet wat ik kan verwachten, want ik heb al een aantal wedstrijden gespeeld in het eerste. Ik verwacht dat ik veel meters moet gaan maken en dat ik slim moet gaan spelen. Ik ga voor een basisplek in SJS 1! Daarnaast wil ik kampioen worden.’’

 

 

Back To Top