skip to Main Content

De Grote Clubactie: we zijn over de helft!

Wat geweldig goed gaat het met de Grote Clubactie 2018! We zijn inmiddels over de helft van ons streefbedrag en dat terwijl de verkoopperiode nog tot medio november doorloopt.

Superloten
Inmiddels zijn er 7 superloten verkocht, maar daarvan zien we graag nog meer verkocht worden uiteraard! Onder andere SJS 1, SJS 3, SJS 4, SJS VR1 en SJS 35+ 2 hebben als team reeds een superlot gekocht. We gaan er gemakshalve vanuit dat onze overige senioren nog volgen.

Online verkoop
Gemak dient de mens, dus loten online kopen is het meest eenvoudige wat er is. In totaal werden er al 129 loten online verkocht. De link naar de online verkoop is http://clubactie.nl/actie/vvSJS

Eenmalige machtiging
Onze jeugdleden tot en met JO15 komen met hun lotenboekjes langs de deuren. Terwijl er nog maar 5 boekjes zijn ingeleverd in de kantine, werden er in totaal toch al 175 loten aan de man gebracht door deze 5 topverkopers! Ga zo door jongens en meisjes.

Bestedingsdoelen
We willen een deel van het geld besteden aan trainingsmaterialen, onze terras opknappen en kijken hoe we het ‘jeugdstadion’ verder kunnen verfraaien.

Kortom, laten we met elkaar voor een topprestatie zorgen en zoveel mogelijk loten te verkopen!

Back To Top