skip to Main Content

#BLIJFFITSJS

Het zal nog langere tijd duren voordat we weer toekomen aan ons favoriete spelletje, dus des te belangrijker om in deze tijd fit te blijven. Velen van ons zijn gebonden aan huis, anderen werken in vitale beroepen. De druk op ons geduld, begrip en doorzetting- en uithoudingsvermogen wordt op de proef gesteld. Het kan daarom heel erg helpen om in die frisse buitenlucht te werken aan je eigen fitheid.

Het bestuur introduceert daarom de hashtag #BLIJFFITSJS voor leden en/of vrijwilligers om hun sportieve activiteiten te delen via social mediakanalen. Hopelijk kunnen we elkaar een beetje stimuleren en motiveren op deze manier om fit te blijven. Immers, een fit lichaam is een fitte geest en deze kunnen we in tijden van crisis goed gebruiken.

Uiteraard vragen van iedereen om zich aan de maatregelen te houden, zoals bijvoorbeeld 1,5 meter afstand houden en niet in groepen te gaan sporten. Fit blijven kan op velerlei manieren en het is voor eenieder vrijblijvend om dit op haar of zijn eigen manier in te vullen.

Het enige wat het bestuur hiermee probeert, is de betrokkenheid te stimuleren en elkaar te blijven motiveren in deze bijzondere en onzekere tijd.

Het bestuur

Back To Top