skip to Main Content

Bestuursseizoen 2020-2021 van start!

Het voetbalseizoen 2020-2021 staat op punt van beginnen en dus begint daarmee ook het bestuursseizoen 2020-2021. Waar de Corona pandemie de afgelopen maanden veel gevraagd heeft van onze bestuursleden in het omgaan met alle opgelegde maatregelen, de lockdown en het voorzichtig heropenen van alle faciliteiten gaan we de komende periode weer met volle kracht, energie en ambitie vooruit.

Of het nu de vervanging van het kunstgrasveld betreft, de onverminderde ambitie om naar de 3e klasse te promoveren, de samenwerking met Cosis, het dagelijkse reilen en zeilen van de vereniging, nieuwe plannen of het blijvend bewaken van het naleven van de Corona-maatregelen, jouw vraag of verzoek vindt altijd gehoor bij het bestuur. Heb je een idee, plan, vraag of verzoek, mail dan naar bestuur@vvsjs.nl.

Het bestuur hoopt op een lang, volledig en succesvol seizoen voor alle teams, maar vooral ook voor iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt. Je bent van harte welkom op sportpark Julianastraat. We hopen je snel en vaak te mogen begroeten.

Het bestuur

 

 

Back To Top