skip to Main Content

3e editie SJS Ger Kleefmantoernooi ramvol!

De 3e editie van het SJS Ger Kleefman (Jeugd)toernooi wordt nog groter van opzet! Maar liefst 68!  voetbalteams en tussen de 1.500 en 2.000 bezoekers zullen op 15 en 16 juni aan de Julianastraat in Stadskanaal deelnemen. Een toernooi met enigszins een nieuwe opzet.

De derde editie van het Ger Kleefman (Jeugd)toernooi van SJS, met wederom deelname uit Duitsland, is flink uitgebreid ten opzichte van het toernooi van vorig jaar. Enthousiast gemaakt door de zeer geslaagde eerdere edities zochten de organisatoren naar meer mogelijkheden. Het toernooi begint wederom op vrijdag. Nieuw zijn de wedstrijden voor 35+ en 45+ teams en net als de vorige editie zullen ook de dames deelnemen. De vrijdag is bijna volgeboekt, er zijn nog twee plekken vrij in de poule 45+. Op deze avond zal er eveneens live muziek aanwezig zijn.

Op zaterdag komen de kabouters, JO8, JO9 en JO11 aan de beurt. Hiervoor hebben zich inmiddels 42 teams aangemeld en is dus volgeboekt! Daarmee is het programma overvol en moest er helaas aan een aantal verenigingen ‘nee’ worden verkocht. Er is wel een wachtlijst aangelegd in geval zich op het allerlaatste moment nog teams afmelden. Over beide dagen worden rond 1.500 tot 2.000 bezoekers verwacht.

Rondom de wedstrijden zijn er allerlei activiteiten en faciliteiten aanwezig zoals springkussens, de competitie Peer ‘m erin, een stormbaan en Skydancers. De entree wordt verfraaid met onze eigen SJS vlaggen.

Na afloop van het toernooi op zaterdagmiddag, sluit voetbalvereniging SJS het seizoen af met het jaarlijkse en traditionele Ger Kleefmantoernooi. Alle spelers (jeugd, senioren, dames en G-voetballers) worden in teams door elkaar gemixt en wordt er een eigen toernooi afgewerkt. Aansluitend is er een gezellige BBQ voor leden, sponsoren, donateurs en vrijwilligers om definitief het seizoen 2017-2018 uit te zwaaien.

SJS, net even anders…..!

Impressie voorgaande editie

Back To Top