skip to Main Content

2021, een nieuwe start…

Laten we beginnen met de beste wensen voor 2021! Uiteraard met veel gezondheid, voorspoed, liefde en aandacht voor elkaar. En nog steeds met dat hardnekkige virus dat ons leven beheerst. Echter, met de start van het vaccineren gloort er hoop aan de horizon. Hoop op een terugkeer naar het ‘normale leven’, wat dat dan ook moge zijn.

Maar de realiteit vandaag is dat we alle leuke activiteiten, zoals we dat gewend waren, niet mogen en kunnen laten doorgaan. Dus geen Sneeuwpoptoernooi, geen snert en bonensoep, geen befaamde en hilarische nieuwjaarsspeech van Jaap Klein, geen gezellige nieuwjaarsborrel om met elkaar het glas te heffen op onze gezondheid en op een prachtig nieuw jaar vol voetbal en plezier tijdens de 3e helft.

De jubilarissen in 2021 zullen nog eventjes geduld moeten hebben, maar wat in het vat zit…. We gaan ze zeker in het zonnetje zetten!

We willen ze alvast wel vermelden:
– Nico Huiting en Job Krans zijn 65 jaar lid
– Sirtje Vissering is 60 jaar lid
– Jan Baas, Adri van der Vegt en Ep Hoek zijn 50 jaar lid
– Gerrit Noeverman en Hans Wilting 40 jaar lid
– Geert van Wattum, Peter Brinks, Marciano Eind, Koos Norden, Gerald van Wattum en Wouter Panneman zijn 25 jaar lid

En ook nog steeds geen vooruitzicht op een herstart van normale trainingen, laat staan voetballen in competitieverband. En dat is waar we allemaal zo vurig op hopen.

Natuurlijk gaan we binnen de geldende maatregelen weer met elkaar de schouders eronder zetten om in ieder geval die Feestdagenkilo’s weer eraf te trainen, maar dat blijft in een beperkte vorm, die wederom veel van onze creativiteit, discipline en doorzettingsvermogen vraagt.

Dus we stropen de mouwen weer omhoog en gaan met elkaar voor een nieuwe start in dit kalenderjaar!

We rekenen op jullie en zien elkaar gauw op sportpark Julianastraat!

Het bestuur

Back To Top